Over Vochtkiller

Vochtproblemen, brand- of waterschade?

Vochtkiller verhuurt de beste bouwdrogers op de markt aan zeer voordelige prijzen. Wij bieden een ruim assortiment bouwdrogers aangevuld met ventilators en verwarmingstoestellen. Daarnaast geven wij ook steeds advies welke bouwdroger de beste oplossing is voor uw vochtproblemen.

Naast het verhuren van bouwdrogers kan u ook steeds beroep doen op Vochtkiller voor het opsporen van lekken in uw woning. Wij geven u een duidelijk beeld waar de vochtproblemen zich voordoen en bieden gerichte oplossingen aan voor elke situatie.


Waarom bouwdrogers gebruiken?

Een nieuwe woning bevat tussen de 3000 en 5000 liter water afkomstig van de constructiematerialen die uit de woning moeten verdwijnen.

Door het inzetten van een condensdroger of bouwdroger tijdens of na de bouwwerken kan men tot 70% tijd besparen aan droogtijd. Bouwdroging kan al toegepast worden vanaf 0° C en kan nog versneld worden door het plaatsen van een ventilators en verwarmingstoestellen.

Door de inzet van een bouwdroger kunnen schilders, stukadoors en andere vakmensen tevens in een eerder stadium met hun werk beginnen en zonder onderbrekingen doorwerken!

Web Hosting & Web Design by X-treem